تولید و فروش اسید استیک غلیظ در ایران جنبه صنعتی دارد و تحت هیچ شرایطی برای مصرف خوراکی قابل قبول نیست و تمامی شرکت های پخش باید این را به اطلاع خریداران عزیز برسانند تا اشتباهی استفاده نکنند.
تولید اسید استیک خوراکی
اسید استیک از قرن ها پیش مورد استفاده بشر به عنوان سرکه (چاشنی غذا) می شده است.
اگر این ماده را از طریق روش بی هوازی و باکتری های مخصوص تولید کنند، نوع خوراکی حاصل می گردد.
ولی هنگامی که آن را از یک ماده سمی و خطرناک تهیه نمایند، گرید صنعتی حاصل می شود.
این اسید برای افزودنی های غذایی تحت عنوان E-260 در اتحادیه اروپا و GRAS در آمریکا شناخته شده است.
بنابراین باید به گرید آن توجه ویژه شود و حتما سازمان غذا و دارو نظارت خاصی بر روی آن داشته باشد.
فروش اسید استیک غلیظ
این سایت یا بهتر می توان گفت شرکت کیمیا شیمی رازی، فروش اسید استیک غلیظ را انجام می دهد.
منظور از اسید استیک غلیظ، همان گرید صنعتی است که بوسیله شرکت فن آوران تولید می شود.
پس هر خریداری که با شرکت در خصوص اسید تماس بگیرد آنها قطعا نوع صنعتی را به او خواهند داد.
پس لطفا به فروشنده بگوئید این اسید را برای چه کاری می خواهید استفاده کنید تا شما را راهنمائی کند.
فروش این ماده به صورت فله ای و گالنی بوده که هر کدام قیمت خاص خود را دارند.
محدودیت استفاده از اسید استیک
همانطور که در بالا اشاره شد اسید استیک با توجه به داشتن گرید های مختلف، دارای محدودیت است.
این محدودیت بخاطر سلامت انسان ها بوده تا خطری جان آنها را تهدید نکند.
گرید صنعتی طبق آنالیز های منتشر شده حدود 0.15% دارای فلزات سنگین، فرمالدیئد و آب است.
وجود فرمالدئید باعث شده تا نتوان از این ماده برای گرید خوراکی استفاده شود چون بشدت خطرناک می باشد.